Om Oss

Idag vet vi att faktorer som mathållning, vitaminer, kosttillskott, motion och hudvård har stor betydelse för vårt totala välbefinnande. Idag finns det både många, och bra, aktörer på marknaden som förser oss med hudvård i denna linje men det många inte vet är att grundaren för märket, Marja Entrich, insåg detta betydligt tidigare än marknaden frodades och har under 77 år varit föregångskvinna inom sitt område – naturlig hudvård.

Marja Entrich har för sina banbrytande upptäckter och för sitt pionjärarbete inom hud- och kroppsvård erhållit två Grand Prix Esthetic de CIDESCO guldmedaljer, som man kan likna som kosmetikbranschens ”Oscar”. Den första 1957 i Bryssel och den andra 1989 i Athen. Grattis Marja!

Marja Entrich produkter utvinns ur biologiska råvaror från hela världen som odlas under noggrann kontroll. Produkterna utvecklas parallellt med de senaste forskningsrönen i samarbete med ledande laboratorier i Europa.
För att råvarorna i Marja Entrich produkter alltid skall ha den högsta kvalitén och vara med i den senaste utvecklingstrenden följer Marja Entrich produkter kontinuerligt EU:s och FDA:s rekommendationer inom området.

Marja Entrich produkter har rönt stora framgångar och allt fler nöjda kunder. Marja Entrich Gröna Linje är etablerat sedan 1943 och det blev då det självklara valet när biologiska hudvårdsprodukter blev det enda rätta alternativet.

Har du själv inte kommit i kontakt med märket sedan tidigare kan du fråga en vän, förälder, moster eller farförälder -vi är säkra på att någon av dem någon gång varit i kontakt med Marja Entrich eller också haft en eller flera produkter i sitt badrumsskåp. För så är det, har man en gång testat produkter med högsta kvalité av vegetabiliska ingredienser så byter man inte produkter i första taget.

Marja Entrich produkter går i spetsen för biologisk hudvård; dess förändring och utveckling och tänker fortsätta med det!